Om

Vi er det lokale studentstorbandet ved NMBU. Storbandet består hovedsakelig av studenter ved universitetet, men noen små unntak forekommer. Deriblant vår dirigent Magnus Murphy Joelson. Han går på NMH og pendler frem og tilbake fra Oslo hver uke for å stramme opp slappe blåserrekker og sjanglende komp. Til tross for en konstant strøm av studenter inn og ut, klarer vi allikevel å holde ett nivå som lar oss ta oppdrag på dansekvelder og lignende. Om studentstorbandet i Ås har tidligere blitt sagt følgende:

«STUMBb er den foreningen ved Ås som leverer underholdning av en viss klasse»

      -Ukjent kilde

Fotograf: Marius Skaug Kristiansen
Fotograf: Marius Skaug Kristiansen

Stiftet 1912:

Studentstorbandet ble, i følge sikrere kilder, stiftet i 1912. Det betyr at vi 2012 feiret 100-års jubileum! I den anledning ble det stor ståhai i hele Ås, masse spilling og andre gøyale 100-års feiringer. Dette har vi fortsatt med og gleder oss til neste runde tall skal feires i 2022 (110 år)

Navneendring:

I tidligere innlegg, opptredener, og omtaler kan man lese om STUMBb, som er det forrige navnet vi spilte under. Det ble derimot vedtatt på årsmøtet i 2017 at navnet skulle endres tilbake til det opprinnelige, nemlig Studentstorbandet ved NMBU.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s